Eläinkommunikointi

Mitä on eläinkommunkointi?

Se on telepatian välityksellä toimiva kieli, jossa kukin eläinkommunikoija käyttää lisäkseen kaikkia muitakin aistejaan saadakseen eläimen viestin välitettyä mahdollisimman puhtaasti omistajalle.

Eläimet eivät kommunikoi kanssamme samalla kielellä, mutta kommunikoija vastaanottaa eläimeltä viestejä eri aistejaan käyttämällä. Jos eläimellä on stressiä, kipuja tai muita ahdistustiloja eläinkommunikoija saattaa tuntea ne omassa kehossaan, nähdä kuvina tai saada muunlaisia aistimuksia eläimeltä.

Mistä siinä on oikeastan kyse?

Lemmikit ovat omistajiensa peilejä, kun omistajalla on stressiä, huolia, kipuja tai muuta menossa elämässään lemmikki vaistoaa sen todella hyvin. Ne alkavat oirehtimaan käyttäytymällä hyvin eri tavoin kuin aiemmin, mm. vetäytymällä omiin oloihinsa, alkavat käyttäytyä aggressiivisesti tai tuhoamaan kodin irtaimistoa, alkavat tekemään hätänsä sisälle ja osoittamaan mieltänsä. Kaiken takana on useimmiten omistajalta/omistaja perheeltä kannetut murheet joihin herkkä lemmikki reagoi, silloin on parasta miettiä miksi tai mikä olisi saattanut laukaista kyseisiä oireita. Näihin ongelmiin voidaan vaikuttaa eläinkommunikoinnin avulla kommunikoimalla lemmikin kanssa, jotta se ymmärtää mistä on oikeastaan kyse ja omistaja pystyy tällöin vaikuttamaan lemmikin elämään huomioimalla syy seuraus yhteyden. Samalla tavoin kuin kiireinen ihminen lähtee työhönsä, jos lemmikki alkaa käyttäytymään eroahdisteisesti, on siihen mahdollista vaikuttaa eläinkommunikoinnin avulla. Kommunikoiden sille, että omistaja palaa työn jälkeen sen luokse ja se voi rentoutua sen ajan.

Moni suhtautuu eläinkommunikointiin hieman hilpeästi, ymmärtämättä mistä siinä on oikeastaan kyse. Eläinkommunikaatio on hyvin intuitiivista lemmikin kanssa kommunikointia. Siihen pätee ihan samanlaiset henkiset lait kuin meillä ihmisilläkin. Eläin kuin ihminen kykenee intuitiivisesti tietämään esimerkiksi milloin joku ihminen ja lemmikin tapauksessa omistaja on tulossa kotiin. Kyse on vaistonvaraisesta tiedosta, jonka lemmikki aistii intuitiivisesti.

Lemmikit ja eläimet yleensäkin ovat todella intuitiivisia, ne lukevat meitä elekielen tai tunnetilojamme avulla, ne aistivat koska me olemme sairaita tai stressaantuneita. Ne hakeutuvat silloin lähellemme lohduttamaan ja herättelemään meitä, jotta ymmärtäisimme jos olemme esim. sairaita. Jotkut ihmiset eivät saa näitä aistimuksia tai tunteita lainkaan perille ja ihmettelevät mistä on oikeastaan kyse. Siihen on useimmiten syynä väsymys, stressi ja monet mieltä kuormittavat tekijät. On hyvä huomioida tämä, jotta omaa elämäänsä rauhoittamalla voi näitä aistejaan käyttää eläinkommunikointiin. Kun keho, mieli, tunteet ja intuitio on tasapainossa alkaa aistimme toimimaan ja kykenemme silloin paremmin vastaanottamaan lemmikin tai eläimen viestejä.

Kenelle eläinkommunikointi sopii?

Eläinkommunikointi kykyä pystyy harjoittamaan siis kuka vain, kunhan hän huolehtii omasta hyvinvoinnistaan lähtökohtaisesti itse. Sen jälkeen eläinkommunikointia voi harjoituttaa eri tehtävien avulla ja lemmikin/eläimen ei tarvitse olla itsessään paikan päällä vaan sen voi tehdä etänä.

Eläinkommunikointi tapahtuu siis mielikuvien, aistien ja tuntemusten avulla. Se on hyvä kommunikaatio keino eläimen ja ihmisen välillä, kun samaa kieltä ei ole ja siihen ei vaikuta millään tavoin perheen kotikieli.

Kodinvaihtajat ja löytöeläimet voivat välittää viestiä omistajalleen menneiden aikojen ahdistavista tapahtumista, jotka voivat olla syy sen pelkoihin, ahdistuksiin ja tapoihin. Kun on tiedossa mistä on kyse, pystyy omistaja vaikuttamaan lemmikkinsä elämään helpottamalla ärsykkeitä. Näin lemmikin elämä helpottuu uudessa kodissa.

Eläinkommunikoija voi välittää lemmikin viestin omistajille ja omistajan viestin lemmikille.

Jos haluat eläinkommunikointia lemmikisi kanssa, ota silloin minuun yhteys!

Rakkaudella, Terhi


ELÄINKOMMUNIKOINNIN PERUSKURSSI

Sisältää:

  • - Mediaalisia harjoituksia avataksermme ja ymmärtääksemme eri aistejamme ja intuitiota.
  • - Puhun maadoittumisesta ja eettisistä laista.
  • - Teemme meditaation.
  • - Harjoittelemme eläinkommunikointia.

Tarjoan teen ja pientä naposteltavaa.

Kurssin hinta:70 €

Mukaan tarvitset:

  • - kirjoitusvälineet,
  • - lemmikin valokuvia (eri) ja
  • - avoimen mielen.

Kurssipaikka on Helsingissä ja erikseen sovittaessa muilla paikkakunnilla.

Ilmoiittautumiset:

Terhi jansson
Puh. 046 892 8175
Email: animalhelp16 (at) gmail.com

Toimintatapani ja periaatteeni

Vahvoina periaatteinani on lähimmäisen rakkaus ja kunnioitus kaikkia ihmisiä kohtaan.

Noudatan eettisiä periaatteita ja salassapitovelvollisuutta. Niiden avulla rakennan asiakkaan ja minun välille luottamuksellisen suhteen. Asiakas voi kääntyä puoleeni luottamuksella, käymme keskustelua hänen tarpeistaan ja toiveistaan. Suuri osa työstäni on asiakkaiden omien voimavarojen löytämistä, tukemista ja kannustamista. Näihin pystyn hyödyntämään omaa lähihoitaja koulutustani.

Yhteystiedot:

Terhi Jansson
Helsinki
GSM: 046 8928 175
E-mail: animalhelp16 (at) gmail.com

www.animalhelp.fi

Laskutus tapahtuu eezy.fi -sivuston kautta.